Voordelen

VOORDELEN

Met ECO spuitkurk
alleen maar voordelen .

 

Hoe maken wij het verschil?

 

ECO spuitkurk wordt vlot en efficient aangebracht. Hierdoor blijft je woning decoratie project betaalbaar


De prijs voor geleverde en geplaatste spuitkurk hangt van verschillende factoren af: de ondergrond, het gewenste eindresultaat, de grootte van het te behandelen oppervlakte, de bereikbaarheid (stelling of hoogwerker ), enz...


Wij werken -indien mogelijk- zoveel mogelijk met een eigen stelling. Op die manier sparen we een  dure hoogtewerker uit en gaat het werk bovendien veel sneller. 


Als erkend verwerker met garantie zal de prijs voor de spuitwerkzaamheden zonder enige voorbereiding en stelling variëren tussen 40 en 70 euro/m2.


WAAROM MET ONS SAMENWERKEN ?

Jarenlang plezier en
20 jaar fabrieksgarantie

 

ECO spuitkurk is uiterst krasbestendig en elastisch en is zorgeloos in onderhoud. Het makkelijkst worden gereinigd met een hogedruk-reiniger met koud water.


Onze leverancier Decoproyec ontfermt zich over de productie, distributie en opleiding van haar partners waardoor wij 10 jaar fabrieksgarantie geven op onze spuitkurk verlengd met 10 jaar distributeursgarantie wanneer de spuitkurk geplaatst wordt volgens de regels van de kunst door ons als erkende verwerker.

Decoproyec® spuitkurk wordt onder de strengste internationale normeringen gefabriceerd en getest. Op de volgende certificaten zijn we bijzonder fier.

  • UNE-EN ISO 9001:2008
    Standaard van het ISO-instituut die vastlegt en controleert hoe een organisatie haar kwaliteit kan waarborgen. 
  • UNE-EN ISO 14001:2004
    Standaard op het gebied van milieumanagement. Met behulp van dit milieuzorgsysteem worden de milieurisico's van de bedrijfsvoering beheerst en indien mogelijk verminderd.

UW   VAKMAN

Yves Vandermotte
Erkend Spuitkurk Installateur

Aarschot | Belgie

0495 26 26 31